Houten Poorten
Eiken Statepoort met looppoort

Houten Poorten

Interesse in een houten poort? De Houten Poorten van HPhout worden gemaakt van de meest robuuste materialen en geïnstalleerd door de beste specialisten. Onze Houten Poorten worden geleverd met de benodigde Poort accessoires, zoals poortpalen en degelijk hang- en sluitwerk, voor jarenlang onbezorgd plezier van uw houten poort.

 

Houten Poorten op maat 

Op zoek naar een houten Poort op maat? Geen probleem! Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van het produceren en plaatsen van houten poorten is niks ons te gek. HPhout is uw houten poorten specialist. Heeft u behoefte aan volledig advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Wij informeren u graag over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

 

Hardhouten Toegangspoorten, Tuinpoorten en Erfpoorten

HPhout heeft een ruim assortiment aan Houten Toegangspoorten, Tuinpoorten en Erfpoorten en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Afgewerkt in de meest authentieke poort stijlen. Van Houten Landgoedpoorten, Engelse Erfpoorten, Engelse Toegangspoorten tot de meest originele Statepoorten. HPhout heeft het allemaal! Gemaakt van duurzaam kwaliteitshout Eiken, Padouk, Iroko en Lariks in onze eigen productielocatie in Nederland.

 

Benieuwd naar ons gehele assortiment houten poorten? Klik hier dan voor ons gehele assortiment houten poorten.

 

Bezig met laden

Uw Houten Poort Gevonden?

Vraag dan een offerte aan en vergelijk gemakkelijk uw Houten Poort keuzes

Oeps! U bent vergeten iets in te vullen.
Uw aanvraag is verzonden. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag.
Bezig met laden