Padouk Poorten
Padouk Klassieke Boogpoort

Padouk Poorten

Op zoek naar een Padouk poort die zowel klasse als elegantie uitstraalt? Kies dan voor een Padouk poort! Padouk (Padoek) is een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort en absoluut tophout voor prachtige poorten. Padouk hout heeft een klasse 1 duurzameheidsklasse en een zeer fraaie koraalrode tint die verkleurt richting zwartbruin om daarna langzaam maar zeker te vergrijzen. Padoukbomen groeien in West-Afrika en kunnen wel 50 meter hoog worden. Deze houtsoort ‘werkt’ vrijwel niet en is prima onbewerkt te gebruiken. Padouk heeft een gelijkmatige structuur en de nerf is matig fijn. Padouk: uw duurzame exclusieve houten poort keuze bij HPhout!

 

Padouk Poorten op maat

Op zoek naar een Padouk poort op maat? HPhout maakt alle Padouk poorten volledig op maat naar jouw persoonlijke wensen. Of je nou op zoek bent naar een eendelig Padouk poort of tweedelige Padouk poort HPhout heeft het allemaal. Met onze online poort/hek configurator stelt u gemakkelijk uw droompoort samen.

 

Padouk Toegangspoorten en Tuinpoorten

Op zoek naar een Padouk poort die uw oprit pas echt van klasse voorziet? HPhout heeft Padouk Toegangspoorten en Tuinpoorten in verschillende stijlen, van klassieke boogpoorten, toegangspoorten in Engelse stijl tot landgoed en erfpoorten. Past een Padouk poort helemaal bij uw stijl? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze showroom voor advies op maat. Benieuwd naar ons gehele Assortiment Padouk Poorten? Klik hier dan voor ons gehele assortiment Padouk poorten.

Bezig met laden

Uw Padouk Poort gevonden?

Vraag dan een offert aan en vergelijk gemakkelijk uw Padouk poort keuzes

Oeps! U bent vergeten iets in te vullen.
Uw aanvraag is verzonden. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag.
Bezig met laden