Eiken Hekken en Poorten

Eikenhout, duurzaam europees hardhout, toont klasse en creëert een even robuuste als elegante uitstraling. Eiken heeft een grove en golvende nerf met een krachtige’ tekening’ en komt stoer, onverzettelijk over. Wanneer eikenhout afgewerkt wordt met natuurlijke olie komen de kleurnuances van uw houten poort of hekwerk tot leven. In de loop van de tijd wordt het hout steeds mooier en krijgt het eiken nog meer dimensie. 

 

Eikenhout is een buigzame, werkende houtsoort. Het heeft iets nostalgisch en kan zich scheurtjes en naden permitteren zonder aan karakter in te boeten. Past eiken bij uw stijl?Laat u dan adviseren over eikenhouten toegangspoorten bij HPhout!

 

Duurzaamheidsklasse 2

Eiken toegangshekken en meer...

Bij HP hout is maatwerk mogelijk. In overleg kunnen wij vrijwel elk ontwerp van houten toegangspoorten en hekken uitvoeren. Ook zaken als toegangstechniek en andere poortautomatisering combineren we (op maat) met onze producten. Plaatst u uw nieuwe poort of hek zelf of of laat u het liever door ons doen? Geen probleem, wij plaatsen het vakkundig! En, tot slot, onderhouds- en montage-advies is voor ons vanzelfsprekend!
  • Eigen inkoop. Eigen productie.
  • Duurzaam gekapt kwaliteitshout.
  • Ambachtelijk vakmanschap.
Bezig met laden