Lariks Hekken en Poorten

Lariks is een harshoudende houtsoort die veel in Nederlandse bossen voor komt. De kleur van larikshout (ook wel lorkenhout genoemd) is geelbruin (spinthout), tot roodachtig bruin (kernhout). Het kan onbehandeld worden gebruikt en heeft een mooie vergrijzing. Larikshout is, voor een naaldhoutsoort, relatief zwaar, zeer duurzaam en werkt nauwelijks. Het wordt veel gebruikt als alternatief voor geïmpregneerd hout. 

 

Larikshout werkt niet en is veerkrachtig. Daardoor is het zeer geschikt voor gebruik in houten poorten en toegangshekken. De vakmensen van HPhout werken er graag mee. Ook voor úw houten poort!

 

Duurzaamheidsklasse 3

Lariks toegangspoorten en meer...

Bij HP hout is maatwerk mogelijk. In overleg kunnen wij vrijwel elk ontwerp van houten toegangspoorten en hekken uitvoeren. Ook zaken als toegangstechniek en andere poortautomatisering combineren we (op maat) met onze producten. Plaatst u uw nieuwe poort of hek zelf of of laat u het liever door ons doen? Geen probleem, wij plaatsen het vakkundig! En, tot slot, onderhouds- en montage-advies is voor ons vanzelfsprekend!
  • Eigen inkoop. Eigen productie.
  • Duurzaam gekapt kwaliteitshout.
  • Ambachtelijk vakmanschap.
Bezig met laden